Nytt schema för terminen höst/vinter 2021 inom kort.

Medlemmar, klicka här för att boka din yoga-klass!

Kika in i Inner Yogi´s Youtube-kanal!

Inte medlem? Hos Inner Yogi får du prova på yoga helt gratis! Välkommen att boka.

Yogan som förmedlas hos Inner yogi.

I Inner yogi´s yoga bjuder vi in kraften och styrkan som balanseras med vilan och observationen. Vi skapar holistisk jämnvikt. Vår fysiska och mentala kropp hittar vägen in i det som hela tiden var ämnat att vara. Vi hittar tillbaka in vårt holistiska livs-flow. Där finns det utrymme för oss att vila, läka och växa oss starkare.

Yinyoga

En mjuk stilla yogaform som bjuder in till mindfulness och meditation. Vi vänder blicken inåt och låter kroppen tala. Vi vilar in i positionerna upp till 5 minuter. Genom att hålla positionerna länge når vi kroppens bindväv, ligament och skelett. Stagnerad energi frigörs och vi mjuknar såväl fysiskt som psykiskt. Yinyoga passar alla.

Powerflow yoga

En yogaform som genererar värme, kraft och glädje. En fin kombination mellan styrka och flow. Här blir vi starkare tillsammans genom lekfulla asana-sekvenser (positioner) och kroppsviktsövningar. Roliga klasser med avsikten att vara en work-out och work-in! Klasserna passar de allra flesta då alla sekvenser och övningar anpassas efter vart du befinner dig just nu.

Mjuk yoga

En skön flowig klass med lugna sekvenser. Perfekt på morgonen eller som paus mitt på dagen! Passar alla.

Globalyoga

Yoga nidra

Jivamukti yoga