Små klasser och gott om utrymme. Alla klasser sker på plats samt live-sänds online.

Medlemmar, klicka här för att boka din yoga-klass!

Inte medlem? Hos Inner yogi får du prova på helt gratis! Välkommen att boka.

Yogan som förmedlas hos Inner yogi.


I Inner yogi´s yoga bjuder vi in kraften och styrkan som balanseras med vilan och observationen. Vi skapar holistisk jämnvikt. Vår fysiska och mentala kropp hittar vägen in i det som hela tiden var ämnat att vara. Vi hittar tillbaka in vårt holistiska livs-flow. Där finns det utrymme för oss att vila, läka och växa oss starkare.

Powerflow yoga och yinyoga bildar tillsammans ett koncept av helhet. Om det ingår i din praktik och passar dig så bjuder jag in till att praktisera både poweryoga och yinyoga i kombination. Med det sagt är båda formerna av yoga underbara var och en för sig också!

Yinyoga

En mjuk stilla yogaform som bjuder in till mindfulness och meditation. Vi vänder blicken inåt och låter kroppen tala. Vi vilar in i positionerna upp till 5 minuter. Genom att hålla positionerna länge når vi kroppens bindväv, ligament och skelett. Stagnerad energi frigörs och vi mjuknar såväl fysiskt som psykiskt. Yinyoga passar alla.

Powerflow yoga

En yogaform som genererar värme, kraft och glädje. En fin kombination mellan styrka och flow. Här blir vi starkare tillsammans genom lekfulla asana-sekvenser (positioner) och kroppsviktsövningar. Roliga klasser med avsikten att vara en work-out och work-in! Bli inte skrämd av ordet powerflow, klasserna passar de allra flesta då alla sekvenser och övningar anpassas efter vart du befinner dig just nu.

Mjuk yoga

En skön flowig klass med lugna sekvenser. Perfekt på morgonen eller som paus mitt på dagen! Passar alla.