Yoga Schema Boka

Schema Yoga Inner Yogi Kalmar
Schema Yoga Inner Yogi Kalmar

Medlemmar, klicka här för att boka din yoga-klass!

Kika in i Inner Yogi´s Youtube-kanal!

Inte medlem? Hos Inner Yogi kan du prova på yoga för 100kr. Välkommen att boka! 

Yogan som förmedlas hos Inner Yogi Kalmar

I Inner Yogi´s yoga bjuder vi in kraften och styrkan som balanseras med vilan och observationenVi guidar gentemot holistisk jämnvikt där finns det utrymme för oss att vila, läka och växa oss starkare!

Yin yoga. En mjuk stilla yogaform som bjuder in till mindfulness och meditation. Vi vänder blicken inåt och låter kroppen tala. Vi vilar in i positionerna upp till 5 minuter. Genom att hålla positionerna länge når vi kroppens bindväv, ligament och skelett. Stagnerad energi frigörs och vi mjuknar såväl fysiskt som psykiskt. För dig som vill mjuka upp kroppen och och lugna sinnet.

Holistic strongflow yoga. En yogaform som genererar värme, kraft och glädje. En fin kombination mellan styrka, flow och filosofi. . Här blir vi starkare tillsammans genom lekfulla asana-sekvenser (positioner) och kroppsviktsövningar. Roliga klasser med avsikten att vara en work-out och work-in! För dig som vill ha kombinationen yoga och träning. 

Softflow yoga. En skön flowig klass med lugna sekvenser. Perfekt paus mitt på dagen! För dig som vill mjuka upp kroppen och vässa sinnet. 

Vinyasa yoga. I vinyasa flow samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Du får igång värmen och energin i kroppen samt stretchar och stärker dina muskler. Vinyasa flow passar dig som vill ha ett varierat yogapass och utmanas både fysiskt och mentalt. 

Global yoga. Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde. 

Yoga nidra. Yoga Nidra kallas ibland den yogiska sömnen. Yoga Nidra är en meditationsteknik som syftar att ta dig till en djup avslappning som du upplever precis innan du somnat. 

Jivamukti yoga. Jivamukti yoga är en fysiskt ansträngande typ av yoga som hjälper oss till medvetenhet genom kraftfulla positioner, mantra och pranayama (andningsövningar). Yogaformen grundar sig inom yogafilosofin och musik är en viktig del i praktiken.

Restore & Renew. En klass som är designad för dig som vill vila och återfå balans i både kropp och sinne. Restore & Renew innehåller mjuka och lugna rörelser där vissa vilande positioner hålls i 2 minuter, andningsövningar och chanting.