Yoga

Våra yogaformer.

Yin yoga. En mjuk stilla yogaform som bjuder in till mindfulness och meditation. Vi vänder blicken inåt och låter kroppen tala. Vi vilar in i positionerna upp till 5 minuter. Genom att hålla positionerna länge når vi kroppens bindväv, ligament och skelett. Stagnerad energi frigörs och vi mjuknar såväl fysiskt som psykiskt. För dig som vill mjuka upp kroppen och lugna sinnet.

Holistic strongflow yoga. En yogaform som genererar värme, kraft och glädje. En fin kombination mellan styrka och flow. Här blir vi starkare tillsammans genom lekfulla asana-sekvenser (positioner) och kroppsviktsövningar. Roliga klasser med avsikten att vara en work-out och work-in! För dig som vill ha kombinationen yoga och träning. 

Softflow yoga. En skön flowig yoga med lugna sekvenser enkla sekvenser. För dig som vill mjuka upp kroppen och vässa sinnet. En yogaform som passar de allra flesta.

Vinyasa yoga. I vinyasa flow samordnas andning och rörelser i ett dynamisk flöde mellan olika positioner. Du får igång värmen och energin i kroppen samt stretchar och stärker dina muskler. Vinyasa flow passar dig som vill ha ett varierat yogapass och utmanas både fysiskt och mentalt. 

Yoga nidra. Yoga Nidra kallas ibland den yogiska sömnen. Yoga Nidra är en meditationsteknik som syftar att ta dig till den djupa avslappningen som du upplever precis innan du somnar. Yoga Nidra hjälper oss till självinsikt och effektiv återhämtning.