Osteopati

Osteopat Madiliene Törneman

Madeleine integrerar en mängd olika tekniker för att underlätta kroppens eget själv-korrigerande system. Subtila manipulationer hjälper kroppen att hitta sin egen balans och lindra smärta med terapier som visceral manipulation, kranio-sakral, neuromuscular, deep tissue hjälper kroppen att återställa sina funktioner och slappna av. 

Akutonic stämgafflar applicerade på kinesiska meridianerna är en icke-invasiv, djupt avslappnande och helande behandling som liknar akupunktur, men utan nålar. Dom används också i behandlingar för att återställa vävnadsfunktion. Allt är integrerat i en behandling som är lika unik som din egen kropp. Madeleine's mål är att behandla akuta och kroniska skador, Kronisk smärta, yrsel, stressreducering och mer. Hon har studerat Body Therapy Work i USA under de senaste 23 åren som advanced medical massage treatment, neuromuscular treatment, kinesisk medicinsk filosofi och behandlingar, Visceral manipulation med Jean Pierre Barral. 

Före sina studier i USA reste Madeleine runt i världen som professionell klättrare. Men efter år av hård klättring fick hon kroniska skador och kunde inte fortsätta klättra. Det var då hon upptäckte studiet av alternativ behandlingar. Hon hade turen att lära känna traditionella läkare i Indien, Nepal, Mexiko och USA som hjälpte henne med hennes egen återhämtning. Det gav henne nya erfarenheter i livet ett väckt intresse för att hjälpa andra mot självläkning. 

Vid frågor och tids bokning, ring eller maila till: katjatorneman@gmail.com, 0790-257793