Om oss på Inner Yogi 

I mysiga lokaler i centrala Kalmar erbjuder Inner Yogi yogaformerna Yinyoga, Vinyasa, Global, Strongflow, Nidra och Jivamukti (läs mer om yogaformerna under fliken YOGA). Vår yoga är för dig som vill vila, läka och växa dig starkare. 

Varmt välkommen att yoga hos oss på Inner Yogi i Kalmar! 

Mitt namn är Nina och jag är så glad över att få guida er hos Inner Yogi. Jag har varit yogalärare sedan 2018 och guidar i GlobalYoga och Yoga Nidra. För mig handlar yogan om att våga möta sig själv på ett nytt sätt. Att tillåta sig att rikta all uppmärksamhet bara mot sig själv för en stund och att uppleva vad som sker när kropp och själ utmanas tillsammans, antingen i fysisk form eller i själslig vila. Att komma hem till sig själv helt enkelt.  // Nina

För mig är yogan ett redskap för livet. Sinnet och kroppen öppnas upp, stärks och mjuknar. Yogan hjälper mig att bli bättre på att leva.

Våren 2020 slutförde jag utbildningen till hathayogalärare, yinyogalärare och holistic powerflow och sedan dess drivit yogastudio. Jag är diplomerad inom klassisk massage och yogamassage och håller en certifiering i energihealing.  

Varmt välkommen hit!  // Charlotte, grundare Inner Yogi - Yoga Kalmar.

I am a 375h certified Jivamukti Yoga teacher and student.
My journey started out with a dvd in 2005 in Seoul and along my path I have tried out many yoga styles but the enthusiasm from the beginning of Jivamukti Yoga never left me. I enjoy fast paced sequencing, breath meditation, music and challenging the mind and body while sweating.
Lokah Samastah Sukinoh Bhavantu - may all beings everywhere be happy and free. // Sujin

Yoga har för mig de senaste åren blivit ett viktigt verktyg för att kunna hålla igång som jag vill och få livspusslet med en stor familj (man och 5! barn) att gå ihop. För att utveckla min egen yoga valde jag att gå Monika Björns fantastiska 200h yogalärarutbildning, Yoga247. Våren 2021 blev jag klar och kände att jag också gärna ville dela med mig av nyttan och glädjen med att yoga, såsom ökad rörlighet, smidighet, styrka, fokus och lyxen att få en stund för sig själv på mattan.

// Pernilla

Inner Yogi har sedan 2020 samarbetat med studieförbundet NBV, NBV hjälper idéer och människor att växa och bygger på fritt och frivilligt folkbildningsarbete. NBV är ett partipolitiskt obundet och religiöst neutralt studieförbund som stödjer verksamheter i sin vision till folkbildning.